”Kraschar jag så kraschar allt” en föreläsning om NPF och anhörigskap 

Vad innebär det att vara anhörig till någon med NPF och vad får det för konsekvenser? I den här föreläsningen berättar verksamhetsutvecklare Fanny Eklund från Riksförbundet Attention om rapporten ”Kraschar jag så kraschar allt” och samtalar om anhörigskapet med Cathrin Alvendal, mamma till en ung vuxen med autism och add.  

Samtalet berör

  • vad det innebär att vara anhörig till någon med NPF.
  • vilka konsekvenserna blir.
  • Vad en som anhörig behöver för stöd och bemötande för att må bra och inte krascha.  

Om föreläsarna: 

Fanny Eklund är verksamhetsutvecklare på Riksförbundet Attention. Hon är socionom och har arbetat inom socialtjänsten och inom psykiatrin. Hon har även arbetat med utveckling av samordnad individuell plan (SIP) och samverkan i Stockholms stad. Fanny är förälder till två barn med NPF. 

Cathrin Alvendal är förälder till en ung vuxen med add och autism. Hon är en av rösterna i Attentions rapport ”Kraschar jag så kraschar allt” med lång egen erfarenhet av anhörigskap.