Hej alla våra lokalföreningar!

Under vårens Samverkansdagar och Promenera mera-arrangemang har så mycket bra ägt rum och så många fina idéer kommit fram. Till exempel att det vore bra om vi på Länet mejlar er om de aktiviteter vi som länsförening är ansvariga för. Då blir det lättare för er som lokalförening att i sin tur sprida vidare information om aktiviteterna till era medlemmar.

Så då gör vi det! Och börjar med nästa Promenera mera med Attention. Den här gången, lördag den 10 juni är det som en NPF-vänlig vandring vid Hellasgården i samarbete med Attention Nacka-Värmdö.

Här på vår hemsida hittar du nu det mesta på både om den vandringen och om pilotprojektet Promenera mera med Attention: https://stockholmslan.attention.se/aktuellt/medlemsaktiviteter/promenera-mera/#aktuell

Hoppas det hjälper er att sprida det vidare på era hemsidor och i era nyhetsbrev.

Ni som är aktiva på Facebook kan ju också puffa för vårt Facebook-evenemang för vandringen: https://fb.me/e/3CHlfUAm3

Här är bilder som ni kan använda:

Foto: Canva. Montage: Lisel Humla Sjöstedt
Foto: Anna Lindblad

Läs och dela gärna artikeln om vår egen Åsa Werner! Efter Åsas DO-anmälan mot Stockholm Live har de nu förtydligat sin policy gällande ledsagar-och assistanhundar på deras evenemang. Därefter valde Åsa att testade att gå på match med sin assistanshund Sune – du kan läsa hur det gick nedan.

Åsa fick äntligen gå på match med assistanshunden Sune

Vi kommer även lägga ut och dela artikeln i samverkansgruppen och på vår Facebook-sida. 

Vi har nu lagt in flera event från er lokalföreningar i den nya gemensamma kalendern Teamup som Pia så snyggt utformat! Tanken är att det ska bli lättare för medlemmar (samt oss på Attention såklart) att få överblick över de olika fina aktiviteterna ni anordnar runt om i länet.

https://teamup.com/ksm3ix7yi2d5gi5w74

Både vår hemsida och Teamup-kalendern är under konstruktion så ha överseende men kom gärna med konstruktiv kritik. 

Hör av er om ni har några funderingar och förslag på hur vi kan bli än bättre på att vara er samarbetsorganisation.

/Kansliet