Till vår medlemsrådgivning kan du ringa om stort som smått. Vi gör vårt bästa för att svara på de frågor du kan ha relaterade till Neuropsykiatriska tillstånd. Kan vi inte svara så har vi ett stort nätverk att slussa vidare till.

Vi har även rådgivning kring skolfrågor såsom åtgärdsprogram, ditt barns rättigheter/skolans skyldigheter och annat som kan uppstå.

Du kan själv välja hur du vill ha din medlemsrådgivning. Vi erbjuder telefonsamtal, zoom, teams eller personliga besök.

För att boka medlemsrådgivning så kan du ringa oss på telefon 08-27 04 05 på våra telefontider:

tisdag kl 10.00-12.00

onsdag kl 13.00-15.00

torsdag kl 10.00- 12.00

Observera att medlemsrådgivningen är stängd vissa veckor under semesterperioderna runt sommar och olika långhelger.

Det går även bra att ringa på andra tider om dessa inte fungerar för dig. Kan vi inte svara så ringer vi upp så fort vi kan.

Du kan även skicka ett mail till kansli@attention-stockholmslan.se för att boka medlemsrådgivning, även om vi av integritetsskäl etc. inte genomför rådgivning via mailen.