Klankar du ner på dig själv? Brukar du vara kritisk gentemot dina egna prestationer? Då kanske vår kurs i självmedkänsla är något för dig! Du får tillfälle att träna på att bli snällare mot dig själv och öva på självacceptans. 

I kursen ingår både teori och praktiska övningar med hemuppgifter, ledare är Daniel Fehrnström och Stefan Johansson. Gruppen träffas i OCD-föreningens lokaler fyra tisdagar i oktober. På lördagar erbjuds en digital kortare träff för att få pepp att göra sina övningar, inget nytt material tas upp vid dessa tillfällen. Under kursperioden kommer det också finnas möjlighet att chatta med ledarna om man har frågor eller behöver stöd för att göra hemuppgifterna. Både personer med egen diagnos och anhöriga är välkomna. Kursen ges i samarbete med OCD-föreningen.

  • När? Tisdagar 18.00 –19.30 i föreningslokalen + avstämning via zoom lördagar 10.30-11.00. Kursen pågår fyra veckor med start 3 oktober. 
  • Var? Erstagatan 1C
  • Pris? 100 kr
  • Anmälan? Begränsat antal platser, endast för medlemmar i OCD-föreningen eller Attention. Mejla info@ocdstockholm.se eller ring 08-669 30 39 senast 25 september.